---

Eljap

---

Gember | Retail

11bDe Fi-Ji Stemgember vindt zijn weg naar de consument in potten op siroop en de kristalgember in kleinverpakking. Distributie verloopt voornamelijk via de noten- en zuidvruchten groothandels naar de Kaasspeciaalzaken, delicatessewinkels, notenbars en noten marktkramen. 

In deze markt wordt ook de Fi-Ji kristalgember verkocht in bakjes, traytjes en blokzakjes. Consumenten snoepen dit als gezonde snack.

 

 

Fi-Ji Stemgember | Retail
Voor andere soorten gember, verpakkingen en overige vragen, neem gerust contact met ons op. Eljap©2015
Product Foto Verpakking Gebruik
Pot Stemgember blokjes
15-17 mm
RE ST Jars Cubs 15-17mm 240, 450 en 720 gram Uitgelekt heerlijk om zo te eten of in combinatie met (blokjes) kaas. Ook heerlijk bij de koffie of thee, door de tong Picasso en kip kerrie saus. Mooi als topping op cupcakes. De siroop kunt u gebruiken voor dressings, sauzen of tomaten- en kippensoep.
Pot Stemgember snippers
5-8 mm
RE ST Jars Dices 5-8mm 240, 450 en 720 gram Heerlijk op de boterham, pannenkoek, door sauzen zoals kerriesaus en pastasauzen, als topping op ijs of door de yoghurt – een delicatesse! Ook lekker door het beslag van cupcakes – oneindig veel combinaties mogelijk.
Pot Stemgember puree
<3mm
RE ST Jars Puree 3mm 240 en 720 gram Lekker door sauzen en in patisserie. Bij goede dosering als smaakmaker te gebruiken voor iedereen.
Fles gembersiroop RE FI Syrup 300ml b 300 ml Een fantastische smaakmaker in marinades, soepen, sauzen, cocktails, ijs en bij vis en vlees.

 

Fi-Ji gekristalliseerde gember | Retail
Voor andere soorten gember, verpakkingen en overige vragen, neem gerust contact met ons op. Eljap©2015
Product Foto Verpakking Gebruik
Kristalgember
15-17 mm
FI CR Cubes 15-17mm Closeup 16 x 200 gram Fi-Ji kristalgember is een delicatesse om zo van te snoepen, voor een bijzondere smaakbeleving bij koffie of thee, of in combinatie met kaas/zuivel, patisserie, sauzen en dressings, vlees en vis. Het is ook een mooie topping op bakproducten zoals cupcakes.
Kristalgember showdoos
15-17 mm
RE FI CR Cubes 15-17mm 10 x 200 grams Fi-Ji kristalgember is een delicatesse om zo van te snoepen, voor een bijzondere smaakbeleving bij koffie of thee, of in combinatie met kaas/zuivel, patisserie, sauzen en dressings, vlees en vis. Het is ook een mooie topping op bakproducten zoals cupcakes.
Pot Kristalgember
15-17 mm
FI CR Cubes 15-17mm 6 x 240 grams Fi-Ji kristalgember is een delicatesse om zo te snoepen of een bijzondere smaakbeleving bij koffie of thee of in combinatie met kaas/zuivel, patisserie, sausen en dressings, vlees en vis. Mooie topping op bakproducten als bijvoorbeeld cup cakes.
Cup Standard slices CupStandardSlices 18 x 150 grams Heerlijke plakjes Fi-Ji gember, lekker te combineren met chocola of als topping bij uw dessert. Ook heerlijk op een stukje kaas of bij de koffie en thee.

Eljap©2014 | Chaam. All rights reserved.