---

Eljap

---

Gember | Food Service

FS OverviewTraysCVoor de horeca is gember een van de belangrijkste kruiden om in gerechten te verwerken. Zij weten als geen ander hoe het superfood gember een gerecht voller van smaak maakt (con du mant). Er zijn oneindig veel mogelijkheden, zoals in de patisserie, bij kaas en zuivel, bij sauzen, dressings en marinades. De tong Picasso en de gember met lobbige room als dessert zijn echte klassiekers.

Anno nu past dit pittige, gezonde kruid in ieder wok, curry en pasta gerecht. In de restaurants op de Fiji eilanden en Australië zie je op iedere kaart gerechten met gember. Van amuse tot kaasplateau (of zelfs het snoepje bij de uitgang) en alle gerechten ertussen!

 

Assortiment | Food service | Stemgember
Voor andere soorten gember, verpakkingen en overige vragen, neem gerust contact met ons op. Eljap©2015
Product Foto Verpakking Gebruik
Gembersiroop FS Fiji Gembersiroop 1l 1 Liter Een fantastische smaakmaker in marinades, soepen, sauzen, dressings, cocktails, ijs, bakproducten en bij vis en vlees.
Stemgemberpasta
<3 mm
RE ST Jars Puree 3mm 720 gram Heerlijk te combineren met gebak, (room)kaas en andere zuivelproducten, sauzen, soepen, dressings, marinades, cocktails, koffie (Satans koffie) en thee. Goed gedoseerd als smaakmaker te gebruiken voor al uw klanten in vele gerechten.
Stemgembersnippers
5 - 8 mm
RE ST Jars Dices 5-8mm 720 grams Een heerlijke smaakverfijner in bijvoorbeeld sauzen, desserts en gebak, maar ook lekker als topping op uw pannenkoek of op de boterkoek. Of wat dacht u van door de yohgurt of over ijs? Door cupcakebeslag is gember ook niet te versmaden. Koffie met stukjes gember heet een Satans koffie.
Stemgemberblokjes
15 - 17 mm
RE ST Jars Cubs 15-17mm 720 grams Fi-Ji stemgemberblokjes zijn heerlijk te combineren op een blokje kaas, maar is ook heerlijk in vele gerechten, sauzen, desserts en als decoratie op cocktails. Mooi als topping op de cupcake en andere bakproducten en gerechten. Tong Picasso en gember met lobbige room zijn echte gember-klassiekers. De siroop kunt u gebruiken voor soep, dressings en sauzen.

 

Assortiment | Food Service | Kristalgember
Voor andere soorten gember, verpakkingen en overige vragen, neem gerust contact met ons op. Eljap©2015
Product Foto Verpakking Gebruik
Kristalgember
15 - 17 mm
FS FI CR Cubes 15-17mm 12 x 400 gram Fi-ji kristalgember is een delicatesse met een bijzondere smaakbeleving bij koffie en thee, of in combinatie met kaas/zuivel, patisserie, sauzen en dressings, vlees en vis. De gezonde after dinner snack met een positieve werking op de maag en spijsvertering.
Chocoladegember
15 - 17 mm
FS FI Cocolade Cubes 15-17mm 12 x 400 gram Heerlijk bij koffie en thee, desserts of gewoon lekker tussendoor!
Premium slices FS FI ST Slices Standaard 12 x 400 gram Lekker om te snoepen bij koffie en thee. Ook heerlijk op een stukje kaas of bij brood en banket!

Eljap©2014 | Chaam. All rights reserved.